2022. december 27., kedd

Omnibion War (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 1 055 Ft

5 év telt el azóta, hogy az Egyesült Gyarmatok Koalíciója győzelmet aratott az Omnigans felett. Ám a béke és a jólét törékeny időszaka ismét megszakadt. Egykor a CUC szövetségesei, a The Hellhounds most káoszt és erőszakot szabadít fel az egész galaxisban. Semmiben nem fognak megállni, hogy átvegyék az irányítást az Omnibion felett, egy hatalmas, ősi eszköz felett, amelyet az Omnigans hoztak létre. Legyél Jaeden, a néhai ? Icarus? osztag ászpilótája, és szíjazd be magad, miközben újra begyújtod az AAVG harci hajó hatalmas motorjait. Óriási tűzereje és az űrrepülőgép és a repülő gép közötti gyors átalakulási képessége az emberiség legfejlettebb harci gépévé teszi. Használja ki teljes mértékben a benne rejlő pusztító lehetőségeket, és tegye próbára pilótakészségeit a galaxis különböző részein érkező Hellhound hordákkal szemben. A változatos küldetési célok az űr vákuumába, lávasivatagba vagy távoli bolygók víz alatti világába visznek. Töltsd fel fegyvereidet, és frissítsd a gépedet, miközben a galaxis megmentéséért küzdesz egyszer és mindenkorra! Az Omnibion War a múlt klasszikus on-rails lövöldözőiből merített ihletet, mint például az Aces of the Galaxy, a Panzer Dragoon és a Star Fox sorozat. Visszatekintés az egyszerűbb időkbe, amikor a lövöldözős lövöldözős játékok és a játéktermi lövöldözősök uralták a piacot, és számtalan órát töltöttünk a játéktermekben és otthon is, átverve az utat az egyre nehezebb ellenségeken. Az Omnibion War egy teljesen független indie játék, amelyet egy 2 fős chilei stúdió fejlesztett ki szenvedélyprojektként, és tisztelgés a fent említett idők előtt a 90-es években és a 2000-es évek elején. Jellemzők Használd az AAVG (Automatic Artillery of Variable Geometry) átalakító képességeit. Váltson át űrrepülőgép vagy gép között, és válassza ki a legkényelmesebb módot a Hellhound akkordokkal való szembenézéshez Gyűjts le több ezer ellenséget és hatalmas főnököt, mind az űrben, mind a különböző bolygókon Teljesítsd a különböző küldetéscélokat ? védj, pusztíts, mentsd meg és így tovább Szerezzen tapasztalati pontokat új fegyverekhez, fejlesztésekhez és speciális támadásokhoz Élvezze a retró hangulatot két játékmódban ? vasúti lövöldözős játékban és szabad repülésben Kihívó nehézség meredek, de kifizetődő tanulási görbével
5 év telt el azóta, hogy az Egyesült Gyarmatok Koalíciója győzelmet aratott az Omnigans felett. Ám a béke és a jólét törékeny időszaka ismét megszakadt. Egykor a CUC szövetségesei, a The Hellhounds most káoszt és erőszakot szabadít fel az egész galaxisban. Semmiben nem fognak megállni, hogy átvegyék az irányítást az Omnibion felett, egy hatalmas, ősi eszköz felett, amelyet az Omnigans hoztak létre.
Legyél Jaeden, a néhai ? Icarus? osztag ászpilótája, és szíjazd be magad, miközben újra begyújtod az AAVG harci hajó hatalmas motorjait. Óriási tűzereje és az űrrepülőgép és a repülő gép közötti gyors átalakulási képessége az emberiség legfejlettebb harci gépévé teszi.
Használja ki teljes mértékben a benne rejlő pusztító lehetőségeket, és tegye próbára pilótakészségeit a galaxis különböző részein érkező Hellhound hordákkal szemben. A változatos küldetési célok az űr vákuumába, lávasivatagba vagy távoli bolygók víz alatti világába visznek. Töltsd fel fegyvereidet, és frissítsd a gépedet, miközben a galaxis megmentéséért küzdesz egyszer és mindenkorra!
Az Omnibion War a múlt klasszikus on-rails lövöldözőiből merített ihletet, mint például az Aces of the Galaxy, a Panzer Dragoon és a Star Fox sorozat.
Visszatekintés az egyszerűbb időkbe, amikor a lövöldözős lövöldözős játékok és a játéktermi lövöldözősök uralták a piacot, és számtalan órát töltöttünk a játéktermekben és otthon is, átverve az utat az egyre nehezebb ellenségeken.
Az Omnibion War egy teljesen független indie játék, amelyet egy 2 fős chilei stúdió fejlesztett ki szenvedélyprojektként, és tisztelgés a fent említett idők előtt a 90-es években és a 2000-es évek elején.
Jellemzők Használd az AAVG (Automatic Artillery of Variable Geometry) átalakító képességeit.
Váltson át űrrepülőgép vagy gép között, és válassza ki a legkényelmesebb módot a Hellhound akkordokkal való szembenézéshez
Gyűjts le több ezer ellenséget és hatalmas főnököt, mind az űrben, mind a különböző bolygókon
Teljesítsd a különböző küldetéscélokat ? védj, pusztíts, mentsd meg és így tovább
Szerezzen tapasztalati pontokat új fegyverekhez, fejlesztésekhez és speciális támadásokhoz
Élvezze a retró hangulatot két játékmódban ? vasúti lövöldözős játékban és szabad repülésben
Kihívó nehézség meredek, de kifizetődő tanulási görbével

Jelenlegi ára: 1 055 Ft
Az aukció vége: 2022-12-28 02:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése