2022. szeptember 2., péntek

DELIMANO Kitchen Robot Desire robotgép - Jelenlegi ára: 37 493 Ft

Kitchen Robot Desire robotgép
Nyugdíjazd a kézi habverődet, és használd a Delimano Kitchen Robot Desire robotgépet, amely elvégzi helyetted a kenyér- és süteménykészítés nehéz műveleteit. 1800 Wattos motorral, 3 tartozékkal, 10 sebességfokozattal, impulzus funkcióval és egy hatalmas, akár 3 kg tészta kezelésére alkalmas, 6, 5 literes tállal teszi könnyebbé az életedet. Habot ver, kever, dagaszt – és mindezt fáradhatatlanul!
Tedd gyorsabbá és könnyebbé a tészták elkészítését a Delimano Kitchen Robottal!
Szenvedélyes amatőr pék vagy cukrász vagy? Akár kezdő vagy, akár tapasztalt profi, egy állványos robotgép nem hiányozhat a konyhádból! Válaszd a Delimano Kitchen Robot Desire készüléket, és meglátod, milyen hatékony és gyors: kever, gyúr, felveri a habot, így az almáspite, az epres csokoládétorta vagy a fagylalt szinte magától elkészül.
A Delimano Kitchen Robot Desire sokoldalú társad és megbízható szövetségesed lesz a konyhában, mind rendszeres, mind pedig alkalmi használat esetén.
Ennek az erős és prémium robotgépnek az öntött alumínium házában nagy teljesítményű, 1800 W-os motor és fém alkatrészek gondoskodnak arról, hogy az XXL méretű, 6, 5 literes rozsdamentes acél tálban gyorsan elkészüljön a házi kenyér, a pitetészta vagy a habcsók.
FIGYELEM! Korábbi Kitchen Robot és Kitchen Robot Deluxe kiegészítőink nem kompatibilisek az új Delimano Kitchen Robot Desire robotgépünkkel.
10 sebességfokozat és XXL keverőtál – akár 3 cipó tésztájához
A Delimano Kitchen Robot Desire 10 különböző fokozaton működtethető és pulzus funkciót is kínál.  A különböző receptekhez szükséges keverési sebességet egyetlen gombnyomással beállíthatod a nagyon lassútól az ultragyorsig. A gomb elforgatásával a gép fokozatosan gyorsul fel vagy lassul le, ami még pontosabb beállítást tesz lehetővé.
A 6, 5 literes rozsdamentes acél tálban akár 3 kg rugalmas tésztát gyúrhatsz, azaz egyszerre akár 3 közepes méretű kenyér tésztáját készítheted el.
3 könnyen cserélhető tartozékkal
Tapadásmentes dagasztókar kovászos és élesztős tésztákhoz
Fém habverő rozsdamentes acélból és alumíniumból habcsók, tejszínhab és piskóta készítéséhez – a tökéletesen habos, de kemény keverékekhez.
Bolygómozgással forgó,  tapadásmentes keverőfej,  amely a tál minden részét eléri. A speciálisan kialakított keverőfej minden fordulatnál lehúzza a tál oldalát és alját, így az alapanyagokat egyenletesen, maradéktalanul és tökéletesen összekeveri.
Strapabíró és kompakt
A Delimano Kitchen Robot Desire háza öntött alumíniumból készült és a készülék igazi konyhai erőmű. Stílusa, anyaga, tudása és teljesítménye kategóriájának élvonalába emeli, ahol büszkén felveszi a versenyt még a jól ismert és bevált márkákkal is. Az öntött alumínium test extra stabilitást biztosít, emellett elnyeli a rezgéseket, és biztosítja a készülék hosszú élettartamát.
Robusztus és gyorsan tisztítható
A készülék masszív kialakítása garantálja, hogy a robot működés közben stabil maradjon és megbízható teljesítményt nyújtson a vásárlást követő évek során. A használat után a levehető tartozékok, a tál és a fröccsenésvédő mosogatógépben tisztítható.
A robothoz tartozó öntartó fröccsenésvédő gondoskodik arról, hogy a keverék a tálban maradjon és ne csapódjon ki a konyhapultra vagy a konyha falára.


Jelenlegi ára: 37 493 Ft
Az aukció vége: 2022-09-03 02:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése