2022. augusztus 12., péntek

Mini összecsukható, hordozható grillsütő faszénhez Foldecue InnovaGoods - Jelenlegi ára: 9 901 Ft


EAN:
8435527821647
Gyártó:
InnovaGoods
[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Mini összecsukható, hordozható grillsütő faszénhez Foldecue InnovaGoods ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.
Mini asztali faszén grillsütő modern összecsukható, hordozható kialakítással, ami nagyon praktikussá és bárhová magával vihetővé teszi. Nyitott szerkezete és kivehető ételrácsa lehetővé teszi, hogy bármikor könnyen hozzáadhasson faszenet. A szenet az alsó tálcára helyezik szellőzőnyílásokkal, amelyek elősegítik az égést. A grillsütő és a faszén között elegendő távolság van, hogy az étel ne égjen meg. Ez a vasból és acélból készült mini grillsütő robusztus, könnyű, és nagyon könnyen szállítható és tárolható, mivel összecsukva nagyon kevés helyet foglal el. Ezenkívül a magazintartó állvány kialakítása azt jelenti, hogy könnyen össze- és kihajtható. Használat közben helyezze a földre vagy asztalra (sima, stabil és hőálló felületre). Ideális egy nagyszerű grillezéshez a barátokkal (2 étkezővel), könnyen használható és tisztítható. Gyújtásához használjon gyújtókockát, gyújtógélt vagy más, grillezésre alkalmas tűzgyújtót (nem tartozék). De a grillsütő hosszabb ideig történő megőrzése érdekében ajánlatos szén-gyújtóberendezéssel (nem tartozék) meggyújtani. Fontos szem előtt tartani, hogy nem alkalmas fa vagy más tüzelőanyag kezelésére. A faszenet nem tartalmazza.
Anyag: VasAcélSzín: FeketeModern kialakítás: Innovatív és funkcionálisTípus: Asztali grillsütőFaszén grill: Szén nélkülÉtkezdék: 2Összecsukható: Könnyen összecsukható és kibonthatóÖtletes és hordozható: Könnyű és kezelhetőKis helyet foglal: Rend és helytakarékosságKompakt kicsi méret: Könnyen szállítható és tárolhatókönnyű használat és tisztítás: Kényelmes, egyszerű és biztonságos használatÉtel grill: 30 x 24, 5 cmKihúzhatóAlsó tálca szén számára: SzellőzőnyílásokNyitott szerkezet: Sokoldalú és alkalmazkodóRobusztus és tartós: Hatékony markolatKompatibilis: Nem alkalmas fához vagy más tüzelőanyagokhozKb. a méretek kibontva: 31 x 28 x 30 cmKb. méret összehajtva: 28, 5 x 27 x 5, 5 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Jelenlegi ára: 9 901 Ft
Az aukció vége: 2022-08-13 02:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése