2020. december 29., kedd

70x140x8 cm-es méretű kókuszmatrac,német gyártmányú,szövet huzatos,virágmintás felületű - Jelenlegi ára: 9 989 Ft

Eladó egy használt, eredeti német gyártású kókuszmatrac, 70x140 cm-es méretben, virágmintás huzattal, narancsos színhatással. Narancssárga színű és virág minta található rajta. A huzata nem levehető, tehát ha koszos lenne vagy "balesetes, akkor kézzel kell tisztítani.
Néhány címszóban még a matracról:
Mérete: 140 x 70 x 8 cm
A következő kiságyakhoz használható: 140 x 70 cm
Anyaga belül: 100% kókusz
Speciálisan sajtolt, laza szerkezetű kókuszrostokból áll, ezért rugalmasabb egy átlagos kókuszmatracnál
Belső anyaga antiallergén.
Öko-Tex szabvány szerint van hitelesítve: a termék anyagösszetételében a vegyi anyagok aránya egészen minimális, így az emberi szervezetre nem jelenthet semmilyen veszélyt.
Kiváló szellőzése van.
Jól alátámasztja a gyermek fejét, nyakát és hátát.
A huzat anyaga: pamutvászon.
Huzata légáteresztős kialakítású.
A huzat nem levehető, tisztítása kézzel átmosható.
A matracot ajánlatos néha-néha megfordítani a gyermek alatt, hogy mindkét fele használva legyen, evvel is biztosítva a kókuszrostok egyenletes használatát valamint nem fogja kifeküdni a baba, mert a másik oldal értelemszerűen visszaállítja az állapotokat.
Ajánlani tudom azoknak, akik a legjobbat szeretnék a születendő gyermeküknek és szeretnének megfelelőt, reális áron vásárolni. Nekem a testvérem külföldön él, a matracot ők hozták nekünk.
Hasonlót árulnak a Brendon honlapján is és azok 20 000 ft-os vételár környékén mozognak, de mivel ez külhonból van, a minősége szerintem jobb.
A kókuszmatrac egyik oldalán van egy tisztításra szoruló kicsi rész, kérem a vásárlót, hogy ő takarítsa ki, mert én jelenleg is garázsban tartom letárolva, már nem használjuk és szerintem a vásárló fogja tudni, mit hogyan akar tisztítani rajta. Vizes ruha ill. rongy segítségével lehet takarítani.
Kérem mielőrr vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a kókuszmatracot !  Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a  házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 9 989 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 09:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése