2020. szeptember 23., szerda

Csecsemőnek való:0-13 kg-os súlycsoportos: Mother Choice márkájú,pamut huzatos,alul vastag szivacsos - Jelenlegi ára: 6

Eladó egy csecsemő autósülés, 0-13 kg-os súlycsoportos, Mother Choice márkájú.
Eredeti huzatos, ami leszedhető pamut huzat. Alul pedig vastag szivacsos kivitelű, tehát nagyon puha védelmet nyújt egy újszülött részére. Nyáron melegben nem izzad bele a kisbaba, mert pamut felül a huzat, télen pedig kevésbé fázik benne, mert alul szivacsos felületű.
3 pontos öv van benne, de nem automata, tehát nem állítható. Eredetileg automata övfeszítő rendszer volt, de az tönkre ment, így már csak simán lehet használni. Az öv maga hibátlan, nem sérült és kifogástalanul működik.
A karja 2 állásban rögzíthető. Hordozáskor fent van a kar, az etetésnél hátra lehet hajtani, ha pedig hintáztatni szeretnénk az ülést arra is ez a megoldás. A nagyobb gyermek saját súlyánál fogva tudja önmagát hintáztatni az ülésben és elringatni alvásba.
Az autósülés hátulján tárolórekesz található pl.: cumisüveg, pelenka stb.. számára. Itt lehet állítani az övet is, vagyis ha át kell fűzni, mert növekszik a babánk, akkor a hátsó rekeszt ki kell nyitni hozzá. Két helyre lehet befűzni a gyári övet, aminek mindig a baba válla felett kell mennie.
Nagyon jól mosható huzat, viszonylag hamar szárad.
Kérésre küldök még képeket az autósülésről, amely szép állapotú.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert másol is hirdetem a csecsemő autósülést !  Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 6 741 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 05:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése