2020. augusztus 30., vasárnap

Eredeti Rieker fiú(férfi) valódi bőr bakancs, 41-es méret, nagyon megkímélt állapotban! - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Eladó gyermekem kinőtt eredeti Rieker bakancsa!
 
   A bakancs valódi bőrből készült igen jól konstruált kényelmes, meleg béléssel ellátott termék!
   Bár a fiam használta, és oda is kategorizáltam, de szerintem uniszex viselet...   láttam már ilyet női lábon is!! : D (Nem mutatott rosszul! : D )
   Természetesen, mivel használt termék, a használat némely nyoma látható rajta...    de a képeken is jól megfigyelhető, hogy nincs lestrapálva, "szétfocizva"...   bármilyen területen vállalható, korrekt állapotú bakancs!!
   Talpa... bár láthatóan használt, nincs szétnyílva, nem ereszt, nincs elvékonyodva, nem lyukas...    garantáltan kiszolgál még egy-két tinédzser fiatalt, vagy kisebb lábú felnőttet.
   Fűzője is újszerű állapotban van...
   Nagyon "szőrös szemmel nézve" talán a belső bélés sarokrészén vehető észre néminemű fogyatékosság...    semmi  egyéb felróhatót nem vettem észre!
A bolti ára bőven 20000 Ft felett volt... a terméket saját dobozában (képeken! ) adom át az aukció nyertesének!!
   Egy esetleges korrekt ajánlatért hamarabb is lezárom az aukciót!
Az aukcióimra feltöltött összes termék dohányfüst, és állatszőr mentes lakásból származik!!
   Megkérek minden kedves érdeklődőt, hogy esetlegesen felmerült kérdéseit a félreértések elkerülése érdekében még licitálás ELŐTT tegye fel!! Licitet nem áll módomban törölni… és nem is kívánok ezzel foglalkozni.
 
   Magánszemélyként árulom alkalmanként családom kinőtt, megunt, avagy nem használt, szekrényből előkerült motyóit, ezért termékeimre garanciát a vonatkozó rendelkezések szerint nem adhatok, így nem is ígérek!   Reményeim szerint eddigi értékeléseim meggyőzik az esetlegesen kétkedőket, hogy nem célom senkit tévedésbe ejteni! A licitálásra feltett termékeim minden hiányosságát igyekszek feltüntetni, fényképezni.
 
Köszönöm, hogy elolvastad, Kérlek nézz szét egyéb motyóim között is, hátha kincset találsz!


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 21:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése