2020. február 26., szerda

Minden lében két kanál 3. - DVD Angol krimi sorozat, Tony Curtis , Roger Moore - Jelenlegi ára: 530 Ft

Eredeti DVD, jó állapotban. Színes angol krimi sorozat(1971).  2. 0DD eredeti hanggal,  2. 0DD magyar szinkronnal. A kiadvány három epizódot tartalmaz.  Teljes játékidő:  2 óra 31 perc. További info a képeken.
Szereplők:
Lord Brett Sinclair
Roger Moore
Danny Wilde
Tony Curtis
Ismertető:
7. rész: Hét millióért
Jenny Lindley szülei halála után megörökli azok birtokát, ezt követően azonban hazaérkezik Mark, a rég látott testvér, s elűzi a lányt a házból. Brett és Danny tanulmányozza Mark további követeléseit, végül a Lindley ház egyik szolgálójának naplója leleplezi a rejtélyt.
8. rész: A Napóleon arany
Valaki lefotózza Danny-t. Talán az a nő volt, aki a reptéren mellé keveredett? A hölgy egy ékszerész lányának adja ki magát, az apa azonban valójában nem más, mint egy tehetséges színész, aki egy bűnszövetkezet tagja. Hamis bronz Napoleon pénzérméket változtatnak arannyá, s ezekkel próbálnak szerencsét...
9. rész: A halálig baby
A gazdag Shelley Masterson beleszeret egy átlagemberbe, Foster-be - miután Shelley pénzügyi tanácsadójánál, Hatton-nál biztonságba helyezte pénzét. Brett és Danny megpróbálják a lány vonzalmát elnyerni, hogy eltávolítsák Fostertől, de végül úgy határoznak, hogy kivásárolják a férfit. Shelley, Foster és Hatton azonban hirtelen eltűnnek, s velük együtt Brett és Danny 200. 000 dollárjának is nyoma vész.

Jelenlegi ára: 530 Ft
Az aukció vége: 2020-03-18 20:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése