2019. december 30., hétfő

7W növény nevelő LED világítás, Virághoz, Zöldnövényhez, Orchidea-hoz, Palántához - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Ezzel a LED lámpával akár egész évben biztosíthatjuk a növények számára a fejlődésükhöz szükséges fényt! Akár zöldnövény, virágzó növény, vagy gyógynövény a világítás használatával garantáltan serkentjük a növekedést és a terméshozamot. Palántákhoz is kiválóan alkalmazható. Nem lesznek a palánták vékonyak és nem a fény felé nyúlnak, hanem vastag szár és gyökérzet fog meg jelenni és hamarabb lesz a növény kiültethető! A LED 400-840 nm-ig minden szükséges fényt biztosít a növényeink számára. A virágokat virágzásra késztethetjük akár egész évben.  Télikertekben, üvegházakban, lakásban is használható. Akár önálló fényforrásként is használható mert, nem szükséges napfény ahhoz, hogy a növényünk fejlődjön egy fénytől elzárt helyiségben.
A lámpa bármilyen virághoz például orchidea-hoz, cserepes növényekhez, paprika, paradicsom palántához, chili paprikához szinte bármilyen növényhez jó és GARANTÁLT a növény növekedése és a megnövekedett terméshozam.
Nagyon energiatakarékos megoldás, más hagyományos lámpákhoz képest, mivel energia 80-90%-a is megtakarítható.
Ez a lámpa egy, vagy maximum két cseréphez elég, ha nagyobb területet ( több cserepet, ládát, vagy nagyobb zöld növényt ) szeretne megvilágítani akkor, vagy több ilyen, vagy nagyobb teljesítményű lámpára lehet szüksége. Vásárlást követően szívesen segítek.
Műszaki adatok:
Foglalat: Hagyományos izzó E27 foglalatba berakható
Teljesítmény: 7W
LED: 7 darab 300-840nm full spektrumú LED nagyteljesítményű speciális LED a növények számára
PAR: 30 cm távolságból 199μ mol/m² /s
Ez a lámpa optikával van ellátva, ami 94%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik és 60-90 fokos.
Összes termékem itt tekinthető meg, kattintson ide!

Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 14:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése