2019. október 27., vasárnap

Fejhallgató. Csak tesztelt.(akár utcára is) - Jelenlegi ára: 4 600 Ft

A 01. 01-től érvényes postai kézbesítési változások okán  az ajánlott
levélküldeményekre megváltozott rendelet érvényes. Csak a levelesládába
bedobható leveleket kézbesítik. Az ettől (32, 4x22, 9x2, 4 cm) eltérőkért (például gyári dobozos) a címzett kell a lakhelyéhez tartozó postafiókba elmenjen. Értesítést a póstás nem hagy. Idióta rendszer de ez van!! Én  a ragszámot e-mailben megadom
Mint nagyon sok fej ill. fülhallgatóm ez is csak tesztelt, ezért aztán nem kínálhatom gyári újként de valójában az. Gamer fejhallgató de szuper zenehallgatáshoz is.
Nagyon komfortos viselésű, összecsukható, manapság igen divatos, könnyű, utcai használatra is alkalmas, gyönyörű fejhallgató. Kiegyensúlyozott hangtartományokkal, BASS elönnyel ami inkább kellemes mint domináló a többi hangtartományra nézve. Nem nyomja el egy csöppet sem a többit. Harmonikusan összeállnak egy kellemes hangzássá. Több zenefajjal ellenőrízve, a jaz-tól a rockon át a technóig. Mindenütt megállja a helyét nagyon kellemes teljesítménnyel. Gyári doboza nélkül, mert így jóval olcsóbb.
Meghajtó: 40 mm.
Hangnyomás: 108 dB
Impedancia: 32 Ohm
Frekvencia tartomány: 8-21. 000Hz/800mw
Mikrofon: Van
Kábel: 1. 8 m, eltávolítható, komfortos, textílbevonatos
Mobilos híváskezelő felülettel és 4 szegmensű  "I" alakú Jack dugóval (a mobil oldalon) A Jajk dugók felcserélése rosszminőségű hangzást ad!!!! Csak a 3 polusú dugót dugd a fejhallgatóba.!!!! !
A fülkagylók 180 fokban forgathatóak, becsukhatóak.
Szín: Fijús  KÉK és csajos PIROS
Katt ide..... ..... ..... ...   Az eladó további termékei

Jelenlegi ára: 4 600 Ft
Az aukció vége: 2019-11-17 12:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése