2019. augusztus 28., szerda

Memóriahabos talpbetét - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Memóriahabos talpbetét
A memória habos talpbetét egyedülálló nyomáselosztási képességekkel rendelkezik; tökéletesen, nyomáspont nélkül érintkezik a testtel, így a láb azon pontjait támasztja meg, amelyekre járás közben erősebb nyomás terhelődik.  A memóriahabból készült talpbetét pihenteti a fáradt lábad és tökéletesen illeszkedik formájához, miközben megfelelő alátámasztást biztosít tested számára.
A jól szellőző anyag biztosítja bőröd számára a természetes légzést, és a hőérzékeny anyag tested melegét is megtartja. A méretezés miatt sem kell aggódnod, mivel az egységes méretű talpbetétet Te magad vághatod a megfelelő méretűre, amiben a berajzolt méretezés is a segítségedre lesz.
Ha bármilyen talp, boka, térd vagy gerinc problémád van feltétlenül szerezz be egyet!
Az ár egy pár talpbetétre vonatkozik.
Méretre vágható talpbetét univerzális használatra. Ha bármilyen jellegű talp, boka, térd, gerinc fájdalmad van, akkor érdemes kipróbálni! A betét anyaga egy olyan szivacs, ami egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így az nyomáspont nélkül érintkezik a talppal. A memória szivacs "emlékező" képességének köszönhetően minden egyes lépés kényelmes, puha érzést biztosít. Nyugtató hatású, pihenteti a lábakat, ugyanis teljesen tökéletesen illeszkedik a talp formájához! A memory foam többek között hőérzékeny anyag is, így télen megtartja a test melegét, viszont igen jól szellőzik is, így nyáron is biztosítja az egészséges bőr természetes légzését. Használhatod a normál utcai cipődben, de akár sportcipőbe is bele teheted futáshoz, sportoláshoz.
- A csomag 2 db (egy pár) betétet tartalmaz!
- Bármilyen méretre szabadon kivágható (kb. 44. méretig)
- Nyugtató hatású, pihenteti a fáradt lábakat
- Hőérzékeny anyag így megtartja a test melegét
- Természetes módon lélegzik

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-18 16:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése