2019. május 27., hétfő

Antik kétrészes bécsi páncélszekrény, javítható zárhibával - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Régi gyártmányú páncélszekrény,
valószínűleg 1900-as évek elején készülhetett.
AZ ÁRAT AZ ALÁBB RÉSZLETEZETT HIBÁKRA TEKINTETTEL ÁLLAPÍTOTTUK MEG ENNYIBEN, AZOK MEGJAVÍTTATÁSA A VEVŐ FELADATÁT KÉPEZI.  
Két részből áll, szállításhoz a felső rész levehető (de így is nehéz). A felső részén 2 zár és 1 kilincs van, az alsó részen 1 egyszerűbb zár.  
Az alsó rész kulcsa megvan, úgyszintén a felső rész felső zárjához van egy ún. bicskakulcs is, ami feltételezhetően eredeti, de megállapítani nem tudjuk, mert a zár rossz. A felső rész alsó kulcsa nincs meg, de a szakember szerint, aki kinyitotta, lehet készíteni hozzá.
A legfelső zár jelenleg hibás, a kulcs nem működteti, de szintén a szakember szerint javítható.   
A páncélszekrény felső része roncsolásmentesen lett kinyitva, azaz nincs megfúrva.
A színe vöröses sötétbarna, a fotók nagyobb része vakuval készültek, ez és a monitorbeállítások befolyásolhatják a szín megjelenítését. A színt leginkább a vaku nélkül készült fotók adják vissza.  
Előtörténete: nagynéném pécsi irodájában állt az elmúlt bő 25 évben, az azt megelőző történetéről nincs ismeretünk.
Méretek: Szélesség 51 cm, mélység 43 cm, magasság 135 cm.   
Közvetlenül Pécs melletti településen vehető át személyesen, a szállításhoz megfelelő jármű és rakodók szükségesek, a mozgatásban, szállításban nem tudunk segíteni. Futárral sem tudjuk elküldeni.
Ugyanebből az irodából hirdetünk még egy modernebb páncélszekrényt, kérem, tekintse meg az eladó további termékeire kattintva.  


Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 07:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése